söndag 18 september 2011

Huslig ekonomi

Lite konstigt måste det väl vara då det blir till helg och man vill vila ut och inte göra så mycket, så ser lägenheten ut som ett bombnedslag, inga rena kläder har man och diskberget hotar att rasa ihop.

Nå, hur som helst. På fredagkväll blev det Skördefest med ett glatt gäng. Det blev ett besök till Bolstaholm i Geta och sedan ÅCA. Vi smakade på äppeljuice, korv, ostar och "piimäshot". På lördagen fortsatte Skördefest besöken med Haddnäs, Jan-Karlsgården samt återbesök till redan nämda ställen. Vid Bolstaholm åt vi gårdens egna hamburgare, och de var underbart goda. När jag kom hem hade jag med mig knäckebröd, sirapslimpa och ost från dessa besök. Intressant att köra runt på kobben och besöka gårdar dit man annars inte har något att göra. Träffa på männiksor och gulliga djur. Som till exempel Skipper och Clipper.



Idag blev det att ta itu med lägenheten, städa och hänga ut sängkläderna. Men före det hann jag fixa ihop matlådor till kommande veckan. Det blev purjölök-morot-köttfärs gratäng samt en tonfiskröra till spagetti.

Passade också på att svänga ihop en jordgubbs-havre kaka. Vet inte vem som ska äta upp den, så är någon sugen på kaffe och kaka är det bara att höra av sig.

1 kommentar:

  1. Havrekakan var supergod, kommer gärna över på kaffe igen :)

    SvaraRadera