onsdag 29 december 2010

13 Denhär veckan

Det har inte gått många dagar denhär veckan, och därmed inte hänt så mycket. Måndagen var en hemmadag, det blir lite film och sedan på kvällen drog jag med familjemedlemmar till byacentret för att testa mitt träningsprogram. Resultat: alla hade träningsvärk följande dag *haha* Under gårdagen hände det inte så mycket heller, men det blev bio på kvällen. Narnia 3:an stod på agendan tillsammans med grannen A. Filmen var helt ok, men första och andra var bättre.

Idag, onsdag, har det varit barnvaktardag. Dagen bestod av Blixten McQueen film, chokladspel, härja på i pulkabacken och chokladkräm. Imorgon blir det troligtvis tandläkarbesök, eventuellt lite reashopping, och ett efterväntat besök till M i Neristan.

Fredagen är då nyårsafton. Inget större planerat, fixa lite paj mm. hos P i Jeppis och skumpa vid tolvslaget. Vad som händer däremellen är oklart, den som är med får se. Sedan är det helg, lördagkväll blir det matbit med två "gamla" vänner som man alltför sällan träffar och i och med det tror jag att söndagen blir en ordentlig slappdag.

Därefter är det bara en vecka kvar på ledigheten innan det blir att återvända till kobben.... med tudelade känslor som alltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar