tisdag 6 juli 2010

Nya tag

Efter att bloggen.fi hade sina problem, valde jag att nu starta en ny blogg här.


Nya tag - nya texter.


Ska försöka vara lite mera aktiv med bloggande än på tidigare stället, men lovar dock ingenting. Mera bilder ska det bli i alla fall.




Sommaren har i alla fall kommit på allvar nu. Förra helgen blev det lite utforskande av ön. På fredagkväll gjorde vi en utflykt till Föglö med den omtalade Skarven. Jag kom fram till attFöglö är ett ställe man borde utforska från cykelsadeln. Det blev mat på Seagram och alltmänt larv med kameran ute på bryggan innan vi skulle återvända till fasta Åland. Trodde vi ja, vi trodde båten skulle lämna hamn 22.00, men det visade sig lämna hamnen först 23.10, vilket ledde till långväntan. Men vi kom oss hem sist o slutligen.


På lördagen blev det Degersand med de två bästa och Munsalagänget. Det var en ny strand för oss med öppet hav framför oss. Detta betyder att det blåste ganska bra där vilket betyder att man inte tyckte att solen tog på så bra. Men tji fick man. Här sitter man röd om stackars magen. Lördag kväll var det match på WHA och sedan avslutades kvällen med födelsedagsfest och dans vid Arken.





Söndagen fortsatte i soladets tecken men denna gång på närmare håll, Lilla Holmen. Det blåste då också men inte så att man brände sig, tur det. Kvällen avslutades med pizza vid Pub Niska och film.

Kort och gott en helg med sol, mycket skratt och gott sällskap, mera sådant till folket.


Till helgen får jag besök av broder med familj. Ska bli roligt att få visa dem o småglinen ön och hur man lever o mår här. Sedan en vecka kvar så får jag själv styra iväg mot Österbotten och Öja!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar