måndag 23 augusti 2010

TV-hösten

Då var det i stort sätt sista sommarevenemanget på Åland över; Paf Open. Suttit på läktaren i regn o skön sol. Det senaste var en hit!



Helgen var utöver beachvolleyturnering just wonderful and nice! Kom hem från ett 24 timmars besök i Pampas och Öja på lördag eftermiddag. (Hade varit hemhemma på snabbvisit då pojkarna varit o spelat lite fotboll på Centralplan i Jakobstad. ) Det blev en snabbvisit i lägenheten o packa om väskan innan det blev sandspelet ovanför Arkens simbassäng. Men regnet överraskade oss och vi begav oss iväg till Skarpansvägen, där gänget överraskade med kräftskiva! :) Vilken kväll! God mat o super sällskap! Kvällen fortsatte till Arkens och vi tillbringade flera timmar på dansgolvet! Fick även tillfället att höra Nordmans popdänga Vandraren live! Slå de ni!


Söndagen gick i Paf Open anda. Solen sken o värmde och sällskapet på läktaren var glada i hågen! Vad kan vara bättre än det :) Efter finalen och utdelning av diverse priser blev det mat vid Knorring innan man begav sig hemåt för att nästan direkt somna på soffan framför tv:n.


Man märker på tv-reklamen vilken trevlig tv-höst som är på kommande. Ikväll var det minsan en sann 90-tals tv kväll men Rena Rama Rolf och Fångarna på Fortet. Mera sådant till folket! Snart börjar även Ensam mamma söker, Idol, Dansfeber och flera andra intressanta program.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar